Majoituspalvelu Airbnb lähetti vastikään kaikille rekisteröityneille majoittajille ja yöpyjille syrjinnän vastaisen sitoumuksen allekirjoitettavaksi. Sitoumuksessa majoituspalvelun käyttäjiltä halutaan lupa kohdella kaikkia – mm. uskonnosta, kansallisesta alkuperästä ja etnisyydestä riippumatta  – kunnioittaen  ja ilman ennakkoasennetta. Jatkossa majoittajat eivät esimerkiksi voi yhtä vapaasti kuin aiemmin valita kenet kotiinsa päästävät. Varauspyynnön hylkääminen ilman Airbnb:n hyväksymää syytä poistaa mahdollisuuden tarjota kyseistä ajankohtaa muillekaan majoittujille. Aina hylkäämisessä ei kuitenkaan ole kyse ennakkoluuloista tai syrjinnästä. Alla erään majoittajan näkökulma aiheeseen.

 

Naarmuuntuukohan häälahjaksi saatu teflonpannu?

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s