JAKAMISTALOUS MATKAILUSSA

Moninaiset majoittujat

23.11.16

Majoituspalvelu Airbnb lähetti vastikään kaikille rekisteröityneille majoittajille ja yöpyjille syrjinnän vastaisen sitoumuksen allekirjoitettavaksi. Sitoumuksessa majoituspalvelun käyttäjiltä halutaan lupa kohdella kaikkia – mm. uskonnosta, kansallisesta alkuperästä ja etnisyydestä riippumatta  – kunnioittaen  ja ilman ennakkoasennetta. Jatkossa majoittajat eivät esimerkiksi voi yhtä vapaasti kuin aiemmin valita kenet kotiinsa päästävät. Varauspyynnön hylkääminen ilman Airbnb:n hyväksymää syytä poistaa mahdollisuuden tarjota kyseistä ajankohtaa muillekaan majoittujille. Aina hylkäämisessä ei kuitenkaan ole kyse ennakkoluuloista tai syrjinnästä. Alla erään majoittajan näkökulma aiheeseen.

 

Naarmuuntuukohan häälahjaksi saatu teflonpannu?

 

 

 

0 kommenttia