JAKAMISTALOUS MATKAILUSSA

Älykästä arkiliikkumista -seminaari Rovaniemellä 10.10.2017

22.10.17

Jakamistalous matkailussa –hanke järjesti 10.10.2017 keskustelutilaisuuden Korundissa. Aiheena olivat jakamistalouden liikkumisen palvelut, ja yhtenä casena yhteiskäytölliset pyöräilyyn kytkeytyvät palvelut niin meillä Suomessa kuin maailmalla. Tilaisuudessa pohdittiin myös jakamistalouden mahdollisuuksia ja haasteita Lapissa.

Matkailun jakamistaloudessa on hyvä muistaa, että se ei ole vain majoitusta. Erityisesti maaseudun ja perifeeristen alueiden saavutettavuutta ja liikkumisen palveluita voidaan kehittää ja parantaa jakamistalouden mallien avulla.

Lapissa ja Rovaniemellä pyöräilyn kehittämisessä matkailutuotteiksi ja vetovoimatekijöiksi on valtavasti potentiaalia. Jakamistalouden mallit ovat hyvänä apuna kehitystyössä, vaikka kaupunkipyörät eivät ehkä ole kannattavin vaihtoehto.

Jos missasit tilaisuuden, voit katsoa videon MTIn Facebook-sivuilta.
Voit lukea tilaisuudesta myös Tarja Salmelan blogitekstistä.

 

 

 

0 kommenttia